Onze docenten

Doe waar je gelukkig van wordt! Als je iets echt wilt, dan kun je alles!’

Leonie Wintjes

leonie etoile

Mijn naam is Leonie Wintjes. Ik ben al van jongs af aan een grote theaterliefhebster. Toen ik tijdens de afscheidsmusical van groep acht een grote rol kreeg, wist ik het zeker! Mijn droom was om later in een grote musical te mogen spelen.Tijdens mijn examenjaar op de middelbare school volgde ik de vooropleiding muziektheater aan het Conservatorium in Arnhem. Na dat jaar besloot ik naast het zingen ook meer met toneel te willen doen. Tijdens mijn studie aan de KleinkunstFactory in Tilburg leerde ik (song)teksten schrijven en schreef ik mijn eigen cabaretvoorstelling. Na de middelbare school werd ik aangenomen bij het Nederlands Musical Ensemble (de Dutch Academy for Performing Arts) in Den Haag.Tijdens de opleiding was ik bij diverse evenementen betrokken als backing vocal en/of danseres, waaronder STOMP’s Lost And Found Orchestra in Koninklijk Theater Carré, het KNSB schaatsgala bij Wentink Events en de rockopera Equilibrio in Vredenburg Utrecht. Op televisie was ik te zien als backing vocal bij onder andere Mooi! Weer de Leeuw.

Ik kwam er al snel achter dat ik les geven net zo leuk vond als het optreden zelf. Heerlijk om je passie en enthousiasme voor het vak met anderen te kunnen delen! Ik denk nog vaak terug aan mijn eerste zangdocent “Jos van Eyck”. De passie voor het vak straalde van hem af en ik hoop datzelfde enthousiasme naar mijn leerlingen uit te stralen. In 2011 ben ik afgestudeerd als musicalartiest en nu ben ik werkzaam als zangeres, actrice en musicaldocent.

Na twee jaar als muziek en dans- en dramadocent gewerkt te hebben in het voortgezet onderwijs bij Metameer in Boxmeer, ben ik nu de trotse eigenaar van musicalschool Étoile. Daarnaast geef ik privé-zanglessen en diverse theaterworkshops op basis- en middelbare scholen.

Mijn motto is ‘doe waar je gelukkig van wordt! Als je iets echt wilt, dan kun je alles!’


 Marleen Bloemen

marleen etoile

Mijn naam is Marleen Bloemen. Ik was een creatief kind en ben al vroeg begonnen met dansen. Mijn eerste voorstelling was in 1992, verkleed als schattig beertje, danste ik voor de ijskoningin. Toen na de opleiding tot verpleegkundige de danskriebels bleven en alsmaar groter werden, heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken.Tijdens de dansopleiding heb ik bij verschillende dansscholen ervaring op kunnen doen en ben ik al vroeg bij Étoile terecht gekomen. Als tiener heb ik bij Étoile musicalles gehad van Marion Arts en Nataschja Derks, de grondleggers van Étoile. Nu geef ik zelf al vele jaren met heel veel passie les bij Étoile. Het is heerlijk om al je ideeën en creativiteit te kunnen gebruiken binnen de lessen en de voorstellingen. Ik vind het een uitdaging om ieder kind op zijn/haar eigen manier te laten schitteren. In de lessen is naast aandacht voor een goede danstechniek, plezier maken met elkaar dan ook erg belangrijk. Naast het lesgeven dans ik zelf ook nog regelmatig. Ik train wekelijks in verschillende dansstijlen en volg veel cursussen en bijscholingen.

Mijn motto is ‘groot of klein, ontdek jezelf bij Étoile’.

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?