Nieuws Étoile

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes van Étoile.

Nieuwtjes

Musicalkamp Étoile 2022!

Komend seizoen organiseren we weer een musicalkamp! Een onvergetelijk weekend waarbij we met z’n allen dezelfde passies delen; zingen, dansen en acteren!


Een nieuwe stagiair!

Leuk nieuws! Oud-leerling Daphne Croese komt stage lopen bij Étoile en is wekelijks aanwezig tijdens de toneellessen! 


Voorstellingen 2022

Komend seizoen staan we weer met alle leerlingen in het theater! De voorbereidingen voor de voorstellingen in juli 2022 zijn achter de schermen al in volle gang. 


Donderdag 23 september 2021: Audities productiegroepen Étoile!

Op donderdag 23 september 2021 zijn er weer audities voor de productiegroepen van Étoile! Deze cursus is voor jongeren vanaf 12 jaar die nét iets meer willen met theater én getalenteerd zijn. Tijdens de wekelijkse lessen van 1,5 uur werken we aan de drie belangrijke elementen van theater: zang, dans en spel. Voor diegenen die in de toekomst naar een professionele theateropleiding willen, is deze cursus een stap in de goede richting. Naast de reguliere lessen krijgen de leerlingen gastworkshops van professionals uit het vak. Musicalschool Étoile organiseert optredens, waarbij de productiegroep een belangrijk visitekaartje voor de musicalschool is. De cursus wordt dit jaar afgesloten met Aladdin JR. de musical! 

Productiegroep 'Sparkles' is voor leerlingen vanaf 12 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de audities van productiegroep 'Highlights'!


Voorstellingen Aladdin JR. verplaatst naar 18 & 19 september 2021!

Deze bekende Disneyfilm is bewerkt tot een musical voor en door kinderen/jongeren en wordt uitgevoerd door de productiegroepen van Musicalschool Étoile. Dit zijn extra getalenteerde leerlingen van 12 t/m 21 jaar, die na een auditie zijn toegelaten. De musicalmini's van Étoile zijn ook te bewonderen tijdens deze prachtige musicalvoorstelling! 

Deze voorstelling is een échte aanrader voor families met kinderen vanaf 4 jaar. Sowieso een mooie gelegenheid voor een uitstapje naar het Weijertheater! Tickets zijn te verkrijgen via: www.aladdinjr.nl


Nieuw: musicallessen voor peuters (2,5 - 4 jaar)

Komend seizoen starten we met musicallessen voor de allerkleinsten; naast de kleuterlessen starten we nu ook met peuterlessen.

Deze musicallessen zijn voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Het is belangrijk dat kinderen al vroeg in aanraking komen met muziek en beweging. Het kind leert zichzelf te kunnen uiten, vrij te kunnen bewegen en te kijken en luisteren naar anderen, samen te werken en wordt zelfverzekerder. In deze lessen van 30 minuten kunnen kinderen hun talent ontdekken, hun fantasiewereld vergroten, creatief bezig zijn en heel veel plezier maken.

In de lessen werken we aan de hand van thema´s. Denk aan kinderboeken, sprookjes, feestdagen, de seizoenen, musicals, maar voornamelijk de fantasie en creatie van de kinderen zelf! Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en kunnen de kinderen zich verkleden. Kijk voor meer informatie over de lessen bij ons lesaanbod.


 

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?