Nieuws Étoile

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes van Étoile.

Nieuwtjes

Musicalkamp Étoile!

In augustus is de aftrap van Musicalkamp Étoile! Een onvergetelijk weekend waarbij we met z’n allen dezelfde passies delen; zingen, dansen en acteren! Het musicalkamp is voor iedereen vanaf 6 jaar. Houd 23 t/m 25 augustus vrij in je agenda, want dan zien we jullie graag bij kampeerboerderij ‘De Kastanjes’ in Elsendorp. Inschrijven kan tot 1 augustus 2019 via het digitale inschrijfformulier op onze website. Leerlingen van Étoile krijgen 10% korting op het totaalbedrag van €135,-.


Nieuwe leslocatie

We hebben een nieuwe leslocatie gevonden voor onze musicallessen waarbij we van meerdere ruimtes gebruik mogen maken. Dit geeft ons de mogelijkheid om ook in groepjes aan dansen / liedjes en toneelscènes te werken. De nieuwe leslocatie is: De Driewiek, Jeroen Boschstraat 49, 5831 VV in Boxmeer. We hebben bij de Driewiek drie grote ruimtes en een kleedkamer tot onze beschikking. Voor ouders is het mogelijk om in de wachtruimte (de middelste ruimte) een kopje koffie/thee te bestellen en het linker lokaal wordt een danszaal en in het rechter lokaal gaan we de zang- en toneellessen verzorgen.


Muzikaal leider: Rick van den Belt

Rick van den Belt was afgelopen seizoen muzikaal leider van de voorstelling van productiegroep Highlights tijdens ‘Ja zuster, nee zuster’ de musical. Komend seizoen gaat hij opnieuw de zanglessen verzorgen bij de productiegroepen van Étoile! Meer informatie over Rick kun je vinden op de docentenpagina op onze website.


Eindpresentaties musicalgroepen Étoile

Vanaf komend seizoen maken we om het jaar één grote voorstelling in de Schouwburg met alle leerlingen van Étoile. In het jaar dat er geen voorstelling is, krijgt iedere musicalgroep een eigen presentatie. Tijdens deze presentaties komen alle musicaldisciplines aan bod en kunnen de leerlingen laten zien wat ze op het gebied van zang, dans en toneel hebben geleerd. Komend seizoen krijgt iedere musicalgroep dus een eigen presentatie van 30 minuten in het Weijertheater in Boxmeer.


Danskleding Étoile

In samenwerking met Van Neerven Sport in Boxmeer hebben we een kledinglijn voor musicalschool Étoile samengesteld. Zwarte balletpakjes, tops, vesten, dansbroeken en schoenen voor jongens en meiden van het dansmerk Papillon. De kleding van Étoile is bij Van Neerven Sport in Boxmeer te bestellen. We organiseren voor alle leerlingen van Étoile twee pasmomenten per jaar. Van Neerven Sport zorgt ervoor dat zij op deze data alle kledingstukken in alle maten binnen hebben, zodat alles gepast en besteld kan worden. 

Alle leerlingen van musicalschool Étoile krijgen 10% korting op de kleding. Kijk voor de prijzen en foto's bij het kopje 'Praktisch' op onze website.


Nieuw productieteam: Sparkles! (12+)

Naast productieteam Highligts (16+), starten we komend seizoen ook weer met productieteam: Sparkles (12+) Dit productieteam is voor jongeren vanaf 12 jaar die nét iets meer willen met theater én getalenteerd zijn. Tijdens de wekelijkse lessen van 1,5 uur werken we aan de drie belangrijke elementen van theater: zang, dans en spel. Voor diegenen die in de toekomst naar een professionele theateropleiding zouden willen, is deze cursus een stap in de goede richting. Naast de reguliere lessen krijgen de leerlingen gastworkshops van professionals uit het vak. Musicalschool Étoile organiseert optredens, waarbij de productiegroep een belangrijk visitekaartje voor de musicalschool is. De cursus wordt afgesloten met een productie. Hieraan leveren de cursisten zelf een grote bijdrage.


Optreden tijdens de sinterklaasintocht in Boxmeer op 16 november 2019

De productieleerlingen van Étoile zijn in november weer te bewonderen tijdens de sinterklaasintocht in Boxmeer! Dat wordt weer genieten met de Sint en zijn pieten!


Samenwerking met Centrum Boxmeer

Houd alle koopzondagen in Boxmeer goed in de gaten, want de leerlingen van Étoile zijn hier ook regelmatig te bewonderen! Leerlingen van verschillende leeftijden laten op deze dagen hun zang-, dans- en acteerkunsten zien in het centrum van Boxmeer. Graag tot 22 december tijdens de kerstkoopzondag in Boxmeer!


 

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?