Musicalgroepen Twinkel, Ster, Ster+ en Shine

 

Musicalgroepen Twinkel, Ster, Ster+ en Shine

Ben jij ook zo gek op zingen, dansen en toneelspelen? En ’t liefst allemaal tegelijk? Dan ben je bij de Musicalschool Étoile op de juiste plek!
In wekelijkse lessen van een uur, maken we kennis met alles wat met musical te maken heeft. Met allerlei bekende liedjes uit verschillende musicals werken we aan zang, dans en spel, waarbij we ook stilstaan bij uitstraling en lef! Het einde van het seizoen wordt natuurlijk afgesloten met een presentatie of voorstelling in een echt theater. Vanaf komend seizoen maken we om het jaar één grote voorstelling in de Schouwburg met alle leerlingen van Étoile. In het jaar dat er geen voorstelling is, krijgt iedere musicalgroep een eigen presentatie. Tijdens deze presentaties komen alle musicaldisciplines aan bod en kunnen de leerlingen laten zien wat ze op het gebied van zang, dans en toneel hebben geleerd. Komend seizoen krijgt iedere musicalgroep dus een eigen presentatie van 30 minuten in het Weijertheater in Boxmeer.

De leerlingen leren hun stem te ontwikkelen en controleren, leren verschillende danstechnieken en krijgen inzicht in dramatechnieken. Bij Étoile staat plezier bovenaan. Maar plezier beleef je natuurlijk ook wanneer je leert, en dat is iets wat je hier zeker weten doet. Muziek en theater zijn minstens zo belangrijk als rekenen en schrijven, of je nu musicalster wilt worden, of toch liever professor.

De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. De groepen worden ingedeeld op leeftijd:
•    6 - 8 jaar: Musicalgroep Twinkel
•    9 - 10 jaar: Musicalgroep Ster
•    11 - 12 jaar: Musicalgroep Ster+
•    12+: Musicalgroep Shine

De groepen bestaan uit 8 tot maximaal 15 kinderen.

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?