Musicalgroepen Twinkel, Ster, Ster+ en Shine

 

Musicalgroepen Twinkel, Ster en Shine

Ben jij ook zo gek op zingen, dansen en toneelspelen? Dan ben je bij de Musicalschool Étoile op de juiste plek! In wekelijkse lessen van een uur, maken we kennis met alles wat met musical te maken heeft. Het einde van het seizoen wordt natuurlijk afgesloten met een presentatie of voorstelling in een theater. Tijdens de presentaties komen alle musicaldisciplines aan bod en kunnen de leerlingen laten zien wat ze op het gebied van zang, dans en toneel hebben geleerd. Op 10 juli 2021 nemen de leerlingen van Étoile jullie graag mee naar dromenland tijdens de voorstelling "Wat een pech, mijn naam is weg" in het Weijertheater in Boxmeer. 

Musicalles is voor kinderen niet alleen een leuke hobby, het is bovendien heel goed voor hun emotionele ontwikkeling. Door een rol te spelen leert een kind zich beter te uiten en losser te bewegen. Ook wordt het zich meer bewust van het gebruik van mimiek, emoties, stem en lichaam. Musicallessen zijn dan ook niet per definitie voor kinderen die uit zichzelf al graag veel publiek trekken. Het kan juist voor verlegen kinderen heel goed zijn om musicallessen te volgen. Zij zullen meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Kinderen leren om samen te werken, voor elkaar open te staan en zich een houding binnen de groep te geven.

Bij Étoile staat plezier bovenaan. Maar plezier beleef je natuurlijk ook wanneer je leert, en dat is iets wat je hier zeker weten doet. Muziek en theater zijn minstens zo belangrijk als rekenen en schrijven, of je nu musicalster wilt worden, of toch liever professor.

De musicallessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. De groepen worden ingedeeld op leeftijd:
•    7 - 8 jaar: Musicalgroep Twinkel
•    9 - 10 jaar: Musicalgroep Ster 1
•    11 - 12 jaar: Musicalgroep Ster 2 
•    12+: Musicalgroep Ster 3
•    13+: Musicalgroep Shine

De groepen bestaan uit 8 tot maximaal 15 kinderen.

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?