Musicalgroepen Twinkel, Ster, Ster+ en Shine

Ben jij ook zo gek op zingen, dansen en toneelspelen? En ’t liefst allemaal tegelijk? Dan ben je bij de Musicalschool Étoile op de juiste plek!
In wekelijkse lessen van een uur, maken we kennis met alles wat met musical te maken heeft. Met allerlei bekende liedjes uit verschillende musicals werken we aan zang, dans en spel, waarbij we ook stilstaan bij uitstraling en lef! Het einde van het seizoen wordt natuurlijk afgesloten met een voorstelling in een echt theater.
De leerlingen leren hun stem te ontwikkelen en controleren, leren verschillende danstechnieken en krijgen inzicht in dramatechnieken. Bij Étoile staat plezier bovenaan. Maar plezier beleef je natuurlijk ook wanneer je leert, en dat is iets wat je hier zeker weten doet. Muziek en theater zijn minstens zo belangrijk als rekenen en schrijven, of je nu musicalster wilt worden, of toch liever professor.

Een musicalles is natuurlijk zo leuk omdat je gaat zingen, dansen én acteren! Maar soms is het fijn als we ons net even extra in bijvoorbeeld het zingen verdiepen. Daarom zullen we steeds in blokjes van een aantal lessen een accent op zang, dans of spel leggen. Dit betekent natuurlijk niet dat je een aantal lessen achter elkaar alleen maar aan het dansen bent of alleen maar aan het zingen!

De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. De groepen worden ingedeeld op leeftijd:
•    6 - 8 jaar: Musicalgroep Twinkel
•    9 - 10 jaar: Musicalgroep Ster
•    11 - 12 jaar: Musicalgroep Ster+
•    13+: Musicalgroep Shine

De groepen bestaan uit 8 tot maximaal 15 kinderen.

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Weijer
Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer

Postadres

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?