Privé Zangles

 

Privé zangles

Haal je net die ene noot niet? Heb je soms net niet genoeg adem? Wil je niet meer hees zijn na het zingen? We werken samen aan de dingen die jij wilt leren op het gebied van musical, Nederlandstalig en/of popmuziek.

Mijn zanglessen hebben gezond stemgebruik als uitgangspunt. Het doel is jouw stem te laten klinken zoals jij dat wilt, zodat jouw boodschap goed overkomt bij het publiek. We besteden desgewenst aandacht aan presentatie, uitspraak en interpretatie (hoe sta je op het podium). Samen halen we het beste voor jou uit methodes als EVT maar vooral put ik uit meer dan 10 jaar ervaring als zangeres.

De lessen zijn geschikt voor leerlingen vanaf 8 jaar. Jong en oud kan leren zingen! Er wordt gewerkt vanuit het niveau van de leerling.

Auditievoorbereiding

Het is mogelijk om een aantal lessen te nemen ter voorbereiding op een auditie. Ik help je met het uitzoeken van geschikt repertoire, het instuderen ervan, zodat je optimaal voorbereid op je doel af kunt gaan.

Iedereen is welkom! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met me op en maak een afspraak voor een proefles! 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?