Logo Etoile Musicalkamp PAARSkopie    

In 2019 was de aftrap van Musicalkamp Étoile! Wat was het een groot succes! Wij vonden het zo leuk en hebben zoveel positieve reacties mogen ontvangen dat we het in 2020 nog een keer organiseren! Een onvergetelijk weekend waarbij we met z’n allen dezelfde passies delen; zingen, dansen en acteren! Bij dit kamp staat plezier voorop. Maar plezier beleef je natuurlijk ook wanneer je leert, en dat is iets wat je hier zeker weten doet. Het musicalkamp is voor iedereen vanaf 6 jaar. Houd 28 t/m 30 augustus vrij in je agenda, want dan zien we jullie graag bij kampeerboerderij ‘De Kastanjes’ (Diepertseweg 22, 5424 TA Elsendorp). Inschrijven kan nog steeds via het inschrijfformulier.

HET PROGRAMMA
De kinderen worden op vrijdag 28 augustus om 17.00 uur verwacht bij kampeerboerderij ‘De kastanjes’. Nadat iedereen een slaapplek heeft uitgekozen, schuiven we met zijn allen aan tafel voor een heerlijke maaltijd! Na het avondeten is er een buitenactiviteit voor alle kinderen.  

Op zaterdagochtend 29 augustus worden de kinderen op tijd gewekt voor de pyjama-ochtendgymnastiek! Na een stevig ontbijt is het tijd voor de eerste workshop. Er staan deze dag drie workshops op de planning. Tussendoor kunnen de kinderen werken aan hun bijdrage voor het open podium.

‘s Avonds kan iedereen zijn/haar talenten showen tijdens het open podium! Na het open podium is het feest en mag er gedanst worden! Voor de zangliefhebbers is er karaoke!

Op zondag 30 augustus starten we weer fanatiek met de voetjes van de vloer! Naast de twee workshops kunnen de kinderen deze dag ook aan de presentaties werken. Zondag 30 augustus sluiten we het musicalkamp af met een presentatie om 16.00 uur voor alle ouders, opa’s, oma’s etc. Na deze knallende afsluiter kan iedereen weer met een voldaan gevoel naar huis… en hopelijk wordt er nog lang gesproken over dit fantastische weekend!

INCLUSIEF
De kosten zijn € 135,-. Leerlingen van Musicalschool Étoile krijgen 10% korting.

Hierbij is inbegrepen:

  • Twee overnachtingen
  • Diverse workshops
  • Eindpresentatie
  • Maaltijden
  • (Gezonde) tussendoortjes
  • Onbeperkt drinken

 

 

Warning! JavaScript must be enabled for this form to work properly.

Aanmelden