Workshop en meer entertainment van Étoile

Musicalschool Étoile biedt gevarieerde workshops voor jong en oud. Zang, muziek, dans, toneel, performen; voor ons is niets te gek!
Natuurlijk kun je de verschillende disciplines ook met elkaar combineren.

Afsluitende lipdub

Een spetterende afsluiting van de basisschoolperiode, dat verdient toch iedereen! Met de hele klas maken we een lipdub om nooit meer te vergeten! Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep mensen een nummer playbackt en uitbeeldt. Je kunt er al je creativiteit in kwijt en het zo gek maken als je zelf wilt! 

Met de camera lopen we door de filmset waarbij ieder in groepjes of individueel in beeld komt. We openen deuren, lopen trappen op en af en filmen op verschillende locaties. Zo gebeurt er steeds weer iets nieuws en dit houdt de lipdub speels en nog leuker om naar te kijken. De lipdub wordt afgesloten met een gezamenlijk shot waarop iedereen staat te dansen!

Op youtube zijn verschillende lipdub-filmpjes te vinden ter inspiratie. Wij hebben in het verleden met de productiegroep van Étoile ook een lipdub gemaakt. Deze lipdub stond in het teken van ‘musical’ en het introduceren van onze leslocatie. Zie hier onze lipdub als voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=zjIAL1ArTJw De lipdub die we met jullie gaan maken staat in het teken van feest! Op deze manier vieren we de mooie jaren die jullie met elkaar hebben beleefd. Mochten jullie zelf een ander thema willen gebruiken voor de lipdub of een voorstel hebben voor een bepaald nummer dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Een lipdub maken levert samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en heel veel plezier op. Het is een leuke blijvende herinnering aan de basisschoolperiode waarin je al je klasgenoten terugziet.  

Bijlage 3 Bijlage 4 Bijlage 5


Regie schoolmusical

Als je een schoolmusical maakt komt daar toch altijd meer bij kijken dan alleen de nummers en de teksten instuderen. Wij kunnen jullie hierbij helpen! Wij komen naar jullie school om met de leerlingen aan de liedjes, dansjes en/of teksten uit de musical te werken. Met een warming-up, toneeloefeningen en de teksten, wordt er gewerkt aan een mooie productie waar de leerlingen het nog lang over zullen hebben!


Musical in één dag

In één dag wordt er gerepeteerd met alle groepen voor hun aandeel in de musical. Er wordt gewerkt aan zang, dans en toneel. Aan het einde van de dag speelt iedereen mee in de musical. De musical wordt op maat geschreven en het thema wordt in overleg gekozen. Live zang, kostuums, interactie en beleving zorgen voor een bruisende show en een mooie herinnering!

Musical in één dag is een zeer geschikt project voor basisscholen en BSO’s. Musicalschool Étoile heeft o.a. bij basisschool onze Bouwsteen in Beugen de musical Juffrouw Rommelkont mogen uitvoeren. In samenwerking met Jochem van Gelder hebben we ook de musical “Be a star” bij BSO Kids Okay in Beugen uitgevoerd.


Musical feestje

Hou jij van dansen, zingen en acteren en wil je een origineel verjaardagspartijtje geven die je vrienden zich nog lang kunnen herinneren? Dan is het musical feestje echt iets voor jou! Dansen, zingen en acteren, het komt allemaal aan bod!

Tijdens het musicalfeestje werken de kinderen samen met een professionele docent aan een nummer uit een bekende musical zoals: Fame, Grease, Hairspray, Annie, Jungle Boek, de kleine zeemeermin of de Lion King.

Eerst leren de kinderen een korte scène uit het hoofd waarna de kinderen samen met de docent een lied instuderen. Als ze dat eenmaal onder de knie hebben wordt er een mooie choreografie op het nummer aangeleerd en volgt er een korte pauze. Tijdens deze pauze is er tijd om nog even te kunnen oefenen. Ook krijgen alle kinderen een drankje en een versnapering en kunnen ze eventueel geschminkt worden.

Na de pauze wordt er nog één keer met de groep geoefend, waarna de kinderen het feestje afsluiten met een spetterend optreden voor alle ouders. Uiteraard wordt er ook nog een leuke groepsfoto gemaakt zodat de kinderen een mooi aandenken hebben aan dit knalfeest.

Het musicalfeestje wordt gehouden bij jou thuis of op een nader te bepalen locatie en is geschikt voor 6 tot 15 kinderen vanaf 6 jaar. Het musicalfeestje is zowel geschikt voor jongens als voor meisjes en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?